“Mooie rol voor ‘hands-on’ Manager Operations die bijdraagt aan de groei en professionalisering bij toonaangevende speler in de AGF”

De Waterman Food Group met haar hoofdvestiging in Emmeloord bestaat uit een aantal bedrijven die zich bezig houden met de in-en verkoop, processing, im-en (re) export van diverse AGF producten zoals: uien, sjalotten, aardappelen, knoflook, gember, wortelen, kool en andere foodproducten.

Wij leveren aan diverse klantengroepen waaronder supermarkten, groot- en detailhandel en foodservice in binnen- en buitenland. Al 25 jaar lang zijn kennis, betrouwbaarheid, service en kwaliteit onze sterke troeven.  Wij zijn op zoek naar een stevige en bevlogen people manager!

Manager Operations m/v

Fulltime 40 uur

 

Wie ben je

De Manager Operations die wij zoeken is een people manager met een scherp oog voor efficiency. Je houdt binding met het personeel op de vloer en je weet hoe de productie reilt en zeilt. In het nemen van beslissingen kijk je niet alleen door je eigen productiebril, maar houd je ook scherp de commerciële belangen van Waterman in het vizier. Je ziet in plaats van beren op de weg, juist kansen en mogelijkheden. Door je proactieve houding en gedrevenheid pak jij zaken aan en toon je lef in het maken van keuzes

Wat doe je?

Rapporterend aan de directie (eigenaren) ben jij verantwoordelijk voor het gehele productieproces (sorteren en verpakken inclusief de productieplanning) en de technische dienst. Je geeft direct leiding aan een team van 5 fte bestaande uit teamleiders en de planner en indirect aan ca.50 fte.  Je maakt onderdeel uit van het MT, bent daarin een sparringpartner voor je directe collega’s en draagt actief bij aan de visie van het bedrijf.

De ideale kandidaat…

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding en relevante werkervaring in een technische productie/logistieke omgeving;
  • Natuurlijke leider die zijn/haar team coacht en inspireert;
  • Technisch inzicht / gevoel en sterke affiniteit met de agf-sector;
  • Zich thuis kunnen voelen in een zelfstandige rol, waarin je zowel strategisch als operationeel bezig bent.

Persoonlijke competenties en eigenschappen

  • Positief kritisch, nuchter, zelfstarter;
  • Verbeteringsgericht en besluitvaardig;
  • Teamspeler en een verbinder.

Wij bieden

Een internationale, groeiende en gezonde organisatie. We zijn betrokken en houden van een informele sfeer. Naast prima arbeidsvoorwaarden zijn er volop mogelijkheden voor opleiding om te zorgen  voor een goede persoonlijke ontwikkeling. Want dat vinden we belangrijk!

Herken jij jezelf hierin?

En wil je deel uit maken van de toekomst van Waterman Onions? Stuur dan je cv met korte motivatie naar Marianne Zoodsma van DZ & Partners BV (E: m.zoodsma @dzenpartners.nl).

Vragen of meer info? Bel Marianne op 06 50 254 968.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Direct solliciteren kantoor

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat onze medewerkers vinden van het werken bij Waterman Onions?

George Rijneveld

Waterman in beeld: George Rijneveld

Deze keer stellen wij je graag voor aan George Rijneveld. Als teamleider van de ontvangst afdeling binnen Waterman is George verantwoordelijk voor alle uien die bij Waterman worden afgeleverd en binnen worden gereden.

Stage Logistiek: stage lopen bij Waterman

Stage logistiek: Stagelopen bij Waterman

Een logistieke stage bij Waterman Onions? Jazeker, Waterman is een erkend leerbedrijf voor de stage logistiek op mbo en hbo niveau. Sven van Lunteren verteld over zijn ervaring.

Remco_Venema_Waterman_In_Beeld

Wie zijn de Watermannen en vrouwen?

Graag stellen wij je voor aan de 23-jarige leidinggevende Remco Venema. Remco begon twee jaar geleden bij Waterman Onions als machine operator.