George RijneveldIn deze rubriek laten we je telkens kennismaken met een van onze medewerkers door middel van een aantal vragen. Waarom doen we dit? We zijn trots op ons team. Met onze passie, gedegen kennis en ervaring zorgen we er samen voor dat we uien van de hoogst mogelijke kwaliteit leveren: De Waterman Ui.

Deze keer stellen wij je graag voor aan George Rijneveld. Als teamleider van de ontvangst afdeling binnen Waterman is George verantwoordelijk voor alle uien die bij Waterman worden afgeleverd en binnen worden gereden. Geen ui komt de bewaring binnen zonder dat George en zijn team de lading hebben verwerkt.

Transportplanning

“Ik ambieerde geen hogere functie en ik was eigenlijk al vijf jaar met pensioen. Maar na een paar jaar waren mijn vrouw en ik toe aan wat meer uitdaging. Ik ben namelijk niet zo goed in stil zitten en mijn vrouw wou zelf ook weer aan het werk. Dus ben ik begonnen als heftruckchauffeur bij Waterman.” Toen George gevraagd werd om de teamleider van de ontvangst te worden pakte hij deze kans met beide handen aan. “Er was ruimte gekomen in deze functie en toen Waterman aangaf dat zij mij graag in deze functie zagen wilde ik het bedrijf graag helpen. We hebben nu ook auto’s in eigen beheer en goede relaties met transporteurs. Dat is voor mij een leuke uitdaging waarbij ik steeds meer proactief kan werken in plaats van reactief.”

Binnen George zijn huidige functie is hij ook verantwoordelijk voor de transportplanning die naadloos moet aansluiten op de sorteerplanning zodat iedereen op de juiste momenten de uien kan verpakken naar de wensen van de klant. “In de af-land periode is het druk. Gelukkig heb ik een goed team van jongens die allemaal hard willen werken en blij worden van op de heftruck rijden. Daarom denk ik dat ik nog wel 10 jaar door zou kunnen gaan als mijn gezondheid het toelaat.”

Kleinkinderen

Dezelfde toewijding die George biedt aan “zijn jongens” op de heftruck, biedt hij ook aan zijn kleinkinderen. “Lekker voetbal kijken bij de jongens of gewoon leuke dingen doen. Opa zijn is toch een andere tak van sport dan vader zijn en ik ben blij om deze rol in te mogen vullen voor mijn kleinkinderen.”

Solliciteren bij?

Whats-App, of bel met Klaske voor meer informatie op: +31 6 53 56 87 78, of mail klaske@waterman-onions.nl

Meteen al overtuigd?

Solliciteer op onze vacature. Of bekijk onze andere vacatures.