Internationaal Sales manager AGF

(Fulltime)

Jouw baan als internationaal sales manager agf

Als internationaal sales manager ben je verantwoordelijk voor de sales binnen het team Verkoop van Waterman Onions. Denk hierbij aan;

 • Beheren van je eigen afzetmarkten met een bijbehorende klantenkring.
 • Opbouwen van hechte relaties met afnemers, daartoe bezoek je klanten en beurzen in binnen- en buitenland.
 • Actieve bijdrage aan het sales-marketing beleid van Waterman.

Naast succesvolle verkoop heb je een scherp oog voor marktontwikkelingen, prijs en kwaliteitsverhoudingen. Je signaleert kansen in de markt en weet deze ook om te zetten in resultaat.


Versterk Waterman Onions

Waterman Onions maakt deel uit van de Waterman Food Group. Vanuit onze moderne productielocatie in Emmeloord drogen, sorteren en verpakken wij uien die wereldwijd geëxporteerd worden. De Waterman Food Group bestaat uit een aantal bedrijven die zich bezighouden met de in- en verkoop, processing, im- en (re)export van diverse AGF-producten zoals: uien, sjalotten, knoflook en gember. Wij leveren aan diverse klantengroepen waaronder supermarkten, groot- en detailhandel en foodservice in binnen- en buitenland. Al meer dan 25 jaar lang zijn kennis, betrouwbaarheid, service en kwaliteit onze sterkste troeven en samen met 80 collega’s maken wij het mogelijk.

De Internationaal  Salesmanager die wij zoeken is….

een energieke, ambitieuze en gedreven commercieel talent, die graag in een dynamische omgeving werkt. Je beschikt dan ook over een gezonde dosis overtuigingskracht en commercieel inzicht en hebt daarbij een ondernemende instelling. Je werkt graag samen in een team en houdt ervan initiatief te nemen. Ook blink jij uit in snel handelen, scherp zijn, resultaatgerichtheid en ben je zelfverzekerd.

Daarnaast beschik je over de volgende functie-eisen:

 • Je hebt kennis en ervaring met de AGF sector;
 • Je hebt een afgeronde hbo (mbo+) opleiding;
 • Je beheerst naast Nederlands, ook de Engelse taal. Een andere vreemde taal zoals Spaans, Frans en Duits is zeer welkom;
 • Bereid om internationaal te reizen.


Je kan op ons rekenen
Als je bij ons aan de slag gaat als sales manager dan krijg je van ons zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Maar ook:

 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleiding;
 • Leuke collega’s en een goede werksfeer.

Interesse? Stuur een email met je CV en korte motivatie naar m.zoodsma@dzenpartners.nl. Heb je vragen over de functie? Teamleider Verkoop Rudie Ensing beantwoordt deze graag via 06 13 17 02 56.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Direct solliciteren

 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat onze medewerkers vinden van het werken bij Waterman Onions?

George Rijneveld

Waterman in beeld: George Rijneveld

Deze keer stellen wij je graag voor aan George Rijneveld. Als teamleider van de ontvangst afdeling binnen Waterman is George verantwoordelijk voor alle uien die bij Waterman worden afgeleverd en binnen worden gereden.

Stage Logistiek: stage lopen bij Waterman

Stage logistiek: Stagelopen bij Waterman

Een logistieke stage bij Waterman Onions? Jazeker, Waterman is een erkend leerbedrijf voor de stage logistiek op mbo en hbo niveau. Sven van Lunteren verteld over zijn ervaring.

Remco_Venema_Waterman_In_Beeld

Wie zijn de Watermannen en vrouwen?

Graag stellen wij je voor aan de 23-jarige leidinggevende Remco Venema. Remco begon twee jaar geleden bij Waterman Onions als machine operator.