Wie zijn de Watermannen en vrouwen?

Remco_Venema_Waterman_In_Beeld

In deze rubriek laten we je telkens kennismaken met een van onze medewerkers door middel van een aantal vragen. Waarom doen we dit? We zijn trots op ons team. Met onze passie, gedegen kennis en ervaring zorgen we er samen voor dat we uien van de hoogst mogelijke kwaliteit leveren: De Waterman Ui.

Graag stellen wij je voor aan de 23-jarige leidinggevende Remco Venema. Remco begon twee jaar geleden bij Waterman Onions als machine operator. Omdat dit zo goed beviel van beide kanten kreeg hij de mogelijkheid om door te groeien.  Na een jaar kwam er een opening in de gecombineerde functie planner en leidinggevende van de inpakafdeling, welke gedeeld werd met collega Jannes Dokter. “Toen Jannes aangaf dat hij zich graag op de planning wou focussen, heb ik de leiding over de inpakafdeling op mij genomen.”

Leidinggevende

“Het is leuk om op tactisch vlak mee te denken met de organisatie, daarnaast krijg ik nu de kans om de theorie uit mijn MBO4 opleiding (leidinggevende in handel en commercie) direct toe te passen in de praktijk.” Geeft Remco Venema aan als hij gevraagd wordt wat hij leuk vindt aan zijn werkzaamheden. “Daarnaast is mijn baan uitdagend en leer ik veel op het gebied van processen verbeteren en dan vooral hoe we dat het beste kunnen doen zonder dat de kwaliteit beïnvloed wordt.” Naast processen en machines hebben de werkzaamheden van Remco vooral te maken met mensen. Deze factor is voor Remco nog het meest uitdagend “Ik kan nog heel veel leren van Klaske (HR) als het gaat om het houden van functioneringsgesprekken en het oplossen van conflicten.”

Remco ziet nog genoeg kansen voor zichzelf om te leren in de functie die hij momenteel vervult. Uiteraard draait niet alles in het leven om het inpakken van uien. Remco is drie keer per week te vinden in de sportzaal om te korfballen. “En één keer in de week fitness ik en in de weekenden heb ik korfbalwedstrijden.”  Vult hij aan.

Wil jij ook aan de slag als machine operator?

Whats-App, of bel met Klaske voor meer informatie op: +31 6 53 56 87 78, of mail klaske@waterman-onions.nl

Meteen al overtuigd?

Solliciteer op onze vacature. Of bekijk onze andere vacatures.