De Waterman Food Group met de hoofdvestiging in Emmeloord bestaat uit een groep bedrijven die zich bezighouden met de in- en verkoop, processing, im- en (re)export van diverse AGF-producten zoals: uien, sjalotten, aardappelen, knoflook, gember, wortelen, kool etc. Wij leveren aan diverse klantengroepen waaronder supermarkten, groot- en detailhandel en foodservice in binnen- en buitenland. Al 25 jaar lang zijn kennis, betrouwbaarheid, service en kwaliteit onze sterkste troeven.

Waterman Onions BV is gespecialiseerd in gele, rode en roze uien, daarnaast hebben wij ook sjalotten en knoflook in het assortiment. Onze productielocatie is gevestigd in Emmeloord waaruit klanten over de gehele wereld worden beleverd met onze Healthy Tastemakers.

Ter versterking van de inkoop en kwaliteitsafdeling zoeken wij een :

Medewerker Inkoop en Kwaliteit m/v

Fulltime 40 uur

In deze nieuwe functie zorg jij ervoor dat de kwaliteit van onze ingekochte uien scherp in beeld is en blijft. Dankzij jouw inzicht zijn wij straks nog beter instaat om de juiste partij uien aan de juiste klant te koppelen!

Wat ga jij doen?

 • Beoordelen en tarreren van onze ingekochte en nog in te kopen uien;
 • Ophaalplanning opstellen op basis van de beschikbare kwaliteit;
 • Ingangscontrole;
 • Verantwoordelijk voor het drogen van de uien op onze eigen locatie.

Het betreft een veelzijdige functie waarbij je veel op pad bent maar ook heel regelmatig op onze productielocatie(s) aanwezig bent. In samenwerking met onze salesmanagers, inkopers en de collega’s van de planning en kwaliteitsafdeling ben je dagelijks druk om aan de voorkant te zorgen dat onze sorteermachines zo efficiënt mogelijk draaien. Geen dag is hetzelfde en wij garanderen dat de dagen in deze functie voorbij vliegen.

Wie ben je?

Ben jij van nature nauwkeurig en zelfstandig? Kun je goed sparren met onze leveranciers, ben je stressbestendig en recht door zee?  En houd je ervan om je werk dagelijks slimmer en efficiënter te doen? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Verder is het belangrijk dat je:

 • Een mbo- opleiding (niveau 4) hebt afgerond;
 • Automatisering en digitalisering als kans ziet;
 • In bezit bent van rijbewijs B;
 • Affiniteit hebt met de teelt en bewaring van uien.

Wij bieden

Een internationale, groeiende en gezonde organisatie. We zijn betrokken en houden van een informele sfeer. Naast prima arbeidsvoorwaarden zijn er volop mogelijkheden voor passende opleidingen om te zorgen  voor een goede persoonlijke ontwikkeling. Want dat vinden we belangrijk!

Herken jij jezelf hierin?

En wil je deel uit maken van de toekomst van Waterman Onions? Stuur dan je cv met korte motivatie naar Marianne Zoodsma van DZ & Partners BV (E: m.zoodsma @dzenpartners.nl) Vragen of meer info? Bel Remko Wilms (Inkoopmanager) op 06- 83 529 388 of Marianne Zoodsma op 06- 50 254 968.

Direct solliciteren kantoor

 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.