Vrachtwagenchauffeur CE oproep

Ben jij met pensioen en wil je nog graag op de weg zitten? Of heb je een baan, maar wil je daarnaast extra uren maken? Als vrachtwagenchauffeur CE oproep voor Waterman Onions ben je de schakel tussen onze telers en Waterman Onions. Je kan rekenen op een goed salaris, leuke werksfeer en de beste collega’s! Durf jij het aan? Reageer nu op deze vacature.

Jouw baan als vrachtwagenchauffeur CE oproep
Als vrachtwagenchauffeur bij Waterman Onions vervoer je de uien van en naar ons bedrijf. Ook kunnen we op je rekenen bij:

 • Laden en lossen van uien bij telers naar onze productielocatie;
 • Veilig rijden op de weg. Met ons logo op jouw wagen ben je ons visitekaartje;
 • Bijhouden van nauwkeurige en up-to-date transportdocumentatie.

Al die uien vervoer je niet alleen. Je maakt onderdeel uit van het inkoop en ontvangst team. Je rapporteert rechtstreeks aan onze transportplanner. Je rijdt meerdere ritten per dag van maandag tot en met vrijdag, soms op zaterdag.

Versterk Waterman Onions
Waterman Onions maakt deel uit van de Waterman Food Group. Vanuit onze moderne productielocatie in Emmeloord drogen, sorteren en verpakken wij uien die wereldwijd geëxporteerd worden. De Waterman Food Group bestaat uit een aantal bedrijven die zich bezighouden met de in- en verkoop, processing, im- en (re)export van diverse AGF-producten zoals: uien, sjalotten, knoflook en gember. Wij leveren aan diverse klantengroepen waaronder supermarkten, groot- en detailhandel en foodservice in binnen- en buitenland. Al meer dan 25 jaar lang zijn kennis, betrouwbaarheid, service en kwaliteit onze sterkste troeven: samen met 100 collega’s maken wij het mogelijk.

Jij hebt het
Natuurlijk heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur, heb je affiniteit met de agrarische sector en ben je beschikbaar voor oproep. Word jij de motor van onze groei? Dat kan, als je ook meebrengt:

 • In het bezit van een geldig CE-rijbewijs inclusief code 95;
 • Heftruckcertificaat is een pré;
 • Ervaring als vrachtwagenchauffeur, liefst in bulktransport;
 • De vacature staat ook open voor zzp’ers;
 • Flexibel inzetbaar;
 • Je vindt het geen probleem om op zaterdag te werken.

  Je kan op ons rekenen
Als je bij ons aan de slag gaat als vrachtwagenchauffeur oproep dan krijg je van ons zelfstandigheid en ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Maar ook:

 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Een jaarcontract, met de mogelijkheid voor een vast dienstverband;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen;
 • Leuke collega’s en een goede werksfeer.

En nu?
Wij ontvangen jouw cv en korte motivatiebrief graag vóór 17 mei 2024. Wat gebeurt er hierna? Binnen 1 week krijg je van ons een reactie.

Heb je vragen over de functie? Teamleider Inkoop Remko Wilms beantwoordt deze graag via 0527- 617 496 of stuur een mail naar remko@waterman-onions.nl. Heb je vragen over de procedure? Onze collega Klaske beantwoordt je vragen graag via klaske@waterman-onions.nl of bel naar 06-53 56 87 78.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Direct solliciteren

 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat onze medewerkers vinden van het werken bij Waterman Onions?

George Rijneveld

Waterman in beeld: George Rijneveld

Deze keer stellen wij je graag voor aan George Rijneveld. Als teamleider van de ontvangst afdeling binnen Waterman is George verantwoordelijk voor alle uien die bij Waterman worden afgeleverd en binnen worden gereden.

Stage Logistiek: stage lopen bij Waterman

Stage logistiek: Stagelopen bij Waterman

Een logistieke stage bij Waterman Onions? Jazeker, Waterman is een erkend leerbedrijf voor de stage logistiek op mbo en hbo niveau. Sven van Lunteren verteld over zijn ervaring.

Remco_Venema_Waterman_In_Beeld

Wie zijn de Watermannen en vrouwen?

Graag stellen wij je voor aan de 23-jarige leidinggevende Remco Venema. Remco begon twee jaar geleden bij Waterman Onions als machine operator.