Waterman Grean

‘Waterman Grean’ is de Waterman Onions afgeleide van Lean. Werken volgens de Lean methodiek betekent dat je continu bezig bent om je processen te optimaliseren door verspilling te elimineren.

“Dit doe je door data te verzamelen van verschillende processen en afdelingen om te zien hoe een afdeling presteert. Met deze data willen wij analyseren waar het goed gaat en waar het beter kan. De wensen van onze klanten staan daarbij centraal.” licht Arjan Dunnewind, manager operations bij Waterman Onions, toe.

Hij vervolgt: “Hierna willen we zoveel mogelijk kansen pakken. Van quick wins tot het oplossen van complexe problematiek. We willen een cultuur creëren waarin we problemen bij de kop pakken en blijvend oplossen met elkaar. Met Waterman Grean willen we structureel werken aan verbeteringen in het voordeel van onze klanten!”.

Arjan vertelt enthousiast verder: “Dit vergt andere kennis en kunde van ons als Watermanners. Vandaar dat er momenteel trainingen plaats vinden. Onder leiding van Menno Dijkstra, directeur en trainer bij Greansucces, worden momenteel bijna 30 collega’s opgeleid in de Grean methodiek. Eind februari gaan we in de praktijk echt los met Waterman Grean. Onze resultaten, acties en projecten worden dagelijks in de personeelskantine met elkaar besproken. Iedereen, van inkoop tot expeditie, krijgt te maken met Grean en kan een positieve bijdrage leveren. Want kansen pak je samen!”.

Samen maken wij Waterman Grean bijzonder – voor onze klanten, onze medewerkers en ons bedrijf!