De Waterman Food Group met de hoofdvestiging in Emmeloord bestaat uit een aantal bedrijven die zich bezighouden met de in- en verkoop, processing, im- en (re)export van diverse AGF-producten zoals: uien, sjalotten, aardappelen, knoflook, gember, wortelen, kool etc.

Wij leveren aan diverse klantengroepen waaronder supermarkten, groot- en detailhandel en foodservice in binnen- en buitenland. Al meer dan 25 jaar lang zijn kennis, betrouwbaarheid, service en kwaliteit onze sterkste troeven.

Waterman Onions BV is gespecialiseerd in rode, gele en roze uien, daarnaast hebben wij ook sjalotten en knoflook in het assortiment. Onze productielocatie is gevestigd in Emmeloord waaruit klanten over de gehele wereld worden beleverd met onze Healthy Tastemakers.

Sales / Export Manager AGF m/v (fulltime)

De functie

In deze uitdagende functie ben je samen met je collega salesmanagers verantwoordelijk voor de gehele verkoop van Waterman. Je beheert je eigen klantenkring en afzetmarkt. Naast succesvolle verkoop is ook het opbouwen van hechte relaties met afnemers belangrijk, daartoe bezoek je klanten en beurzen in binnen- en buitenland. Ook heb je een scherp oog voor marktontwikkelingen, prijs en kwaliteitsverhoudingen. Je levert een actieve bijdrage aan het sales- en marketing beleid van Waterman; je signaleert kansen in de markt en weet deze ook om te zetten in resultaat.

De sales manager die wij zoeken heeft …

  • ervaring met de verkoop van agrarische producten
  • een HBO diploma (of MBO+)
  • goede beheersing van de Engelse taal en een 2e vreemde taal daarnaast (Duits, Frans en/of Spaans)

en is…

  • Commercieel en resultaatgericht
  • Zelfstandig
  • Gewend aan hectiek en tegelijkertijd goed georganiseerd in zijn/haar werk
  • Bereid om internationaal te reizen

Wij bieden

Een internationale, groeiende en gezonde organisatie. We zijn betrokken en houden van een informele sfeer. Naast prima arbeidsvoorwaarden zijn er volop mogelijkheden voor opleiding om te zorgen voor een goede persoonlijke ontwikkeling. Want dat vinden we belangrijk!

We staan ook open voor kandidaten die geen ervaring hebben en binnen Waterman het vak willen leren!

Intresse?

En wil je deel uit maken van de toekomst van Waterman Onions? Stuur dan je CV met korte motivatie naar Marianne Zoodsma van DZ & Partners BV (m.zoodsma @dzenpartners.nl).

Vragen of meer info? Bel Marianne: 06 50 254 968 ☎

Dus. Waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

Direct solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.