Potato Europe is perfect platform voor relatiebeheer

Waterman Onions staat op 13 en 14 september op de internationale beurs Potato Europe in Emmeloord. Dat evenement is niet alleen een belangrijke ontmoetingsplek voor veel telers van Waterman Onions maar ook een flink deel van onze binnen- en buitenlandse afnemers bezoekt de beurs. Een perfecte plek dus voor constructief relatiebeheer. Want handel is en blijft mensenwerk.

“Wij vinden dat we op de Nederlandse editie van Potato Europe niet mogen ontbreken.” Verkoper Henri Hendrikse is heel stellig over het belang van deze beurs voor Waterman Onions. “Naast onze eigen telerbijeenkomsten is dit een mooie gelegenheid om onze telers te spreken. En een flink deel van onze klanten loopt hier rond. Veel grote internationale AGF-handelspartijen komen naar Potato Europe”.

Klant ontzorgen
“Wij leveren naast de uien soms ook producten als kool, peen of aardappelen”, vertelt Henri. “Het is in de AGF-wereld niet ongebruikelijk dat klanten naast, in ons geval, uien meer producten van of via jou kopen. Wij noemen dat ontzorgen. Die klanten lopen ook op Potato Europe.”

Uiteraard lopen er ook potentiële nieuwe klanten op de beurs. Dat is eveneens een belangrijke doelgroep, stelt Hendrikse. “Handel is mensenwerk. Het loop een stuk soepeler als je elkaar een keer in de ogen hebt gekeken.”

Potato Europe is op 13 en 14 september 2017 in Emmeloord.
U vindt Waterman Onions op stand A. 430