Op zoek naar kwaliteit

“Op zoek naar een Hollandse partner startten we een zoektocht op het internet. Naast uiteraard ‘uien’, waren kwaliteit en betrouwbaarheid de zoekwoorden.  En die vonden we in Waterman Onions.” Deze mooie woorden zijn van Jóhannes Por AEvarsson, Managing Director Fresh produce van Innnes, IJslands meest toonaangevende groothandel in levensmiddelen. En we delen ze met trots.

Importeur Innnes is sinds dertig jaar een belangrijke speler in voedingsmiddelenbranche in IJsland. Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit van het bedrijf dat haar hoofdkantoor in hoofdstad Reykjavik heeft en ongeveer 200 medewerkers telt. Innnes vertegenwoordigt merken van over de hele wereld en een aanzienlijk deel daarvan is marktleider.

Mensen

Naast kwaliteit van producten, heeft het bedrijf ook kwaliteit als het om haar mensen en de omgeving gaat hoog in het vaandel staan. Zij zijn de basis en dat is te merken door de vele sociale activiteiten die worden ontplooid en gesteund.

Kolbeinn Ágústsson (afdeling Inkoop) beaamt dit en vult aan; “Goed werkgeverschap en het zijn van een goede buurman zijn naast snelle service en goed persoonlijk contact met de klanten het belangrijkste. En dat vinden we terug bij Waterman. Vooral het persoonlijke contact is heel waardevol in een branche als de onze. De reacties zijn snel en altijd positief. Daarom werken we inmiddels alweer drie jaar naar volle tevredenheid samen!”