Graag stellen wij onze nieuwe inkoper Harmjan Hospers aan u voor

Harmjan Hospers Inkoper bij Waterman Onions voor al uw teeltadvies

Afgelopen maandag 13 september is het inkoopteam van Waterman Onions versterkt door Harmjan Hospers. De 23-jarige geboren en getogen Nagelees heeft zijn kennis van landbouw van jongs af aan meegekregen. Opgegroeid op het akkerbouwbedrijf van zijn vader, waar pootaardappelen, zaaiuien, peen, wintertarwe en graszaad geteeld worden, kon Harmjan zijn enthousiasme voor akkerbouw kwijt. “De oogst is wel het mooiste moment van het jaar, dan zie je eindelijk het resultaat van een jaar hard werken om je gewassen het beste te verzorgen. ”Het hele perceel uit de grond zien komen, dat is toch wel de kers op de taart.”

Tijdens Harmjan’s afstudeerstage, bij Uienhandelonline.com, heeft hij kennis mogen maken met de handel-zijde van de landbouw. “Telers helpen bij hun beslissingen om tot de beste uien te komen, dat is toch wel wat mij het meest interesseert.”.

Voorbereid het nieuwe seizoen in?

Telers kunnen voor het derde seizoen nu ook bij ons terecht voor uienzaad via de website uienzaadonline.nl. Liever persoonlijk contact? Inkopers Jelmer en Harmjan staan u graag te woord met persoonlijk advies.

Kennismaken met Harmjan? +31 (6) 30 00 27 12  of mail naar hj.hospers@waterman-onions.nl