Take care…

Het zijn bizarre tijden. Het Coronavirus raakt ons allemaal. Of we nu willen of niet. Net als altijd is onze eerste prioriteit de gezondheid van onze medewerkers, klanten. leveranciers en onze omgeving. Daar verandert niets aan. Zeker nu niet.

Dat andere dingen wel gaan veranderen, dat kan niet anders. Alleen weten we eenvoudigweg niet wat of wanneer. Wat we wel weten is dat we ongelooflijk ons best doen om ons werk te blijven doen op de wijze waarop u dat van ons gewend bent.

Inmiddels hebben we een aantal maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We volgen het nieuws op de voet en passen deze aan zodra nodig. Voor nu gelden bij Waterman Onions de volgende regels:

 – we ontvangen geen bezoek meer op ons bedrijfsterrein in Emmeloord en gaan zelf ook niet meer op bezoek bij klanten of leveranciers anders dan strikt noodzakelijk. Het bezoeken van telers is alleen op speciaal verzoek. We zullen de producten blijven inspecteren, maar zullen direct persoonlijk contact hierbij uitsluiten en zoveel mogelijk telefonisch begeleiden.

– het ophalen van producten bij telers en leveringen van onze producten bij klanten gaat wel gewoon door. Alles uiteraard in afstemming. Door overheidsmaatregelen die per land afhankelijk zijn, kunnen leveringen echter wel vertragingen oplopen. Wij houden alle ontwikkelingen hieromtrent nauwlettend in de gaten.

– chauffeurs mogen niet meer in het gebouw komen. Zij bezoeken dagelijks veel verschillende plekken en kunnen op deze manier eenvoudig de besmetting overbrengen. Voor hen zijn er buiten faciliteiten gecreëerd.

– intern worden de hygiëne maatregelen van de RIVM nauwkeurig opgevolgd.

Tot slot. Er is wel een ding dat we zeker weten, en dat is dat we hier samen doorheen komen. Laten we elkaar vooral blijven helpen. Laten we goed voor elkaar (blijven) zorgen. Take care.

Namens het team van Waterman Onions,
Wim en Erik Waterman