Waterman verkoopt uienzaad

Vanaf vandaag kunnen Nederlandse telers hun uienzaden inkopen via www.uienzaadonline.nl, een initiatief van Waterman Onions uit Emmeloord. Het bedrijf heeft al meer dan 20 jaar verstand van uien en wil met deze nieuwe tak een bijdrage leveren aan een (nog) betere kwaliteit van de Nederlandse ui.

“We hebben een groot netwerk en simpelweg kennis van zaken,” zegt Waterman Onions inkoper Nathan Rommens. “Dit alles delen we graag en heeft ons doen besluiten naast het inkopen, sorteren en verkopen van uien, nu ook uienzaad aan te bieden aan de Nederlandse teler.

Ons doel is eenvoudig. Een nog hogere kwaliteit van de Nederlandse ui realiseren door de juiste en beste rassen uienzaad te selecteren, de teler te voorzien van advies op maat, door transparantie op de markt te creëren en daarmee een goede prijs te garanderen.

Met deze extra tak van sport is Waterman Onions een allround partij waar op vele vlakken mee samengewerkt kan worden. Een partij met kennis van zaken over de gehele keten. Een partij die eenvoudig staat voor kennis, kunde en kwaliteit.

Kijk voor meer informatie op www.uienzaadonline.nl of neem contact op met Nathan Rommens (info@uienzaadonline.nl / 06- 30 00 27 12).