Nathan Rommens versterkt afdeling inkoop

Met de komst van Nathan Rommens (27) gaat Waterman Onions de dienstverlening van de afdeling Inkoop verder uitbouwen. Als directe ondersteuner van inkoper Remko Wilms krijgt hij een takenpakket waarin de nadruk ligt op klantcontacten, inspectie van partijen en het geven van bewaaradviezen. “Ik zal vooral buiten kantoor actief zijn en het contact met de telers onderhouden”, vertelt Nathan. “Dat is precies wat mij zo aantrekt in de functie. En ik krijg een mooi gevarieerd takenpakket.”

In zijn vorige baan was Nathan AGF-verkoper bij een handelsfirma in IJsselmuiden. Maar hij was al veel eerder actief in de wereld van de AGF. “Ik kom van een akkerbouwbedrijf in Marknesse”, vertelt Nathan. “Toen ik 15 was, ben ik samen met mijn broer begonnen met de teelt van primeuraardappelen onder glas. Het was een sport om zo vroeg mogelijk, liefst al half mei, de eerste aardappelen op de markt aan te bieden.” Behalve op het ouderlijk bedrijf, dat inmiddels is verkocht, heeft Nathan bij meerdere agrarische ondernemingen de handen uit de mouwen gestoken.

Waterman Onions telers die met Nathan te maken krijgen, hoeven aan zijn enthousiasme niet te twijfelen. “Deze baan is een mooie uitdaging voor mij. Ik heb er zin in.”