Fruit Logistica belangrijke ontmoetingsplek voor Waterman Onions

Van 7 tot en met 9 februari 2018 staat Waterman Onions al weer voor de achtste keer op de Fruit Logistica in Berlijn. Voor de internationale handel in groente en fruit is de Fruit Logistica in Berlijn het belangrijkste jaarlijkse trefpunt.

“Dit is de grootste groente- en fruitbeurs ter wereld”, weet Erik Waterman. “Daar mag en wil je als Waterman Onions niet ontbreken. Alle grote partijen in de internationale handel van groenten en fruit komen hier naar toe. Het is de perfecte plek om onze handelspartners te ontmoeten.” Ook in deze tijd van Internethandel is persoonlijk contact tussen partijen nog van cruciaal belang, vertelt Erik. “Je doet geen zaken voordat je elkaar een keer de hand hebt geschud.” Het hoofddoel van de beursdeelname door Waterman Onions is dan ook relatie-onderhoud. “Acquisitie komt op de tweede plek”, zegt Erik. “Maar uiteraard gebruiken we de beurs ook als uithangbord.”

Gloednieuwe stand

De 2018-editie van de Fruit Logistica heeft voor Waterman Onions ook een speciaal tintje. “We nemen een gloednieuwe stand in gebruik”, glundert Waterman. “Het is een mooie open stand waar we prachtig ons complete assortiment uien en specialiteiten kunnen presenteren.” Ook Nederlandse telers zijn welkom om een kijkje te komen nemen op de stand van Waterman Onions. “Voor telers met interesse in de wereld van groente en fruit is een bezoek aan de Fruit Logistica een aanrader”, zegt Erik. “En ze mogen altijd bij ons langs komen voor een kop koffie.”

Waterman Onions staat in hal 3.2 op stand C.25