De Waterman Food Group met de hoofdvestiging in Emmeloord bestaat uit een aantal bedrijven die zich bezighouden met de in- en verkoop, processing, im- en (re)export van diverse AGF-producten zoals: uien, sjalotten, aardappelen, knoflook, gember, wortelen, kool etc.

Wij leveren aan diverse klantengroepen waaronder supermarkten, groot- en detailhandel en foodservice in binnen- en buitenland. Al meer dan 25 jaar lang zijn kennis, betrouwbaarheid, service en kwaliteit onze sterkste troeven.

Waterman Onions BV is gespecialiseerd in rode, gele en roze uien, daarnaast hebben wij ook sjalotten en knoflook in het assortiment. Onze productielocatie is gevestigd in Emmeloord waaruit klanten over de gehele wereld worden beleverd met onze Healthy Tastemakers.

Marketing Communicatie Adviseur m/v

Vanaf 32 uur

Wat ga je doen?

In deze baan heb je te maken met alle facetten van het marketing communicatie vak. Je ontwikkelt marketingstrategieën voor de verschillende merken die tot de groep behoren en voert deze ook uit. Je bent de adviseur en gesprekspartner m.b.t. communicatievraagstukken voor de collega’s van de bedrijven die tot de Waterman groep behoren, dit kan zowel interne- als externe communicatie zijn. Je weet de collega’s te motiveren input te leveren Met jouw schrijftalent zorg je voor duidelijke, relevante teksten. Je weet de juiste toon te vinden en zowel klanten als medewerkers aan te spreken. Je vindt het leuk om content te creëren en door gebruik te maken van data weet jij hoe we onze communicatiemiddelen het beste kunnen inzetten en optimaliseren.

Kortom, als jij de doorgewinterde communicatie professional bent die voldoening haalt uit zowel het strategische als het operationele aspect van de functie, dan is dit jouw baan!

Wie ben je?

  • Je houdt van aanpakken en bent een echte regelaar.
  • Je hart gaat sneller kloppen van het schrijven van goede teksten en je hebt gevoel voor design.
  • Al is de werkomgeving nog zo dynamisch, jij houdt het overzicht en werkt zorgvuldig en resultaatgericht. Je schakelt gemakkelijk.
  • Je bent breed geïnteresseerd in marketing en communicatie.
  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en een achtergrond in communicatie.
  • De Waterman Foodgroup is een internationale onderneming, je communiceert dan ook gemakkelijk in het Engels.
  • Affiniteit met de food sector in het bijzonder AGF.
  • Kennis en ervaring van SEO en SEA.

Een internationale, groeiende en gezonde organisatie. We zijn betrokken en houden van een informele sfeer. Naast prima arbeidsvoorwaarden zijn er volop mogelijkheden voor opleiding om te zorgen voor een goede persoonlijke ontwikkeling. Want dat vinden we belangrijk!

Herken jij jezelf hierin?

En wil je deel uit maken van de toekomst van De Waterman Food Group? Stuur dan je CV met korte motivatie naar Marianne Zoodsma van DZ & Partners BV  m.zoodsma@dzenpartners.nl Vragen of meer info? Bel Marianne op 06 50 254 968.

Natuurlijk kun je ook je sollicitatie versturen via het formulier hieronder.

Dus. Waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

Direct solliciteren

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd wat onze medewerkers vinden van het werken bij Waterman Onions?

George Rijneveld

Waterman in beeld: George Rijneveld

Deze keer stellen wij je graag voor aan George Rijneveld. Als teamleider van de ontvangst afdeling binnen Waterman is George verantwoordelijk voor alle uien die bij Waterman worden afgeleverd en binnen worden gereden.

Stage Logistiek: stage lopen bij Waterman

Stage logistiek: Stagelopen bij Waterman

Een logistieke stage bij Waterman Onions? Jazeker, Waterman is een erkend leerbedrijf voor de stage logistiek op mbo en hbo niveau. Sven van Lunteren verteld over zijn ervaring.

Remco_Venema_Waterman_In_Beeld

Wie zijn de Watermannen en vrouwen?

Graag stellen wij je voor aan de 23-jarige leidinggevende Remco Venema. Remco begon twee jaar geleden bij Waterman Onions als machine operator.