Export check, check, double check

Het bezoeken van onze klanten waar ter wereld zij zich ook bevinden, dat doen de heren van de Waterman Sales afdeling uiteraard met enige regelmaat. Er gaat immers niets boven persoonlijk contact.

Een mooie bijkomstigheid tijdens deze reizen is de check op de export die we er ter plaatse kunnen uitvoeren. Want dat onze uien op de juiste wijze vertrekken vanuit Emmeloord, daar hebben we alle zicht en controle op. Echter of ze ook goed aankomen, daar kunnen we alleen maar vanuit gaan.

Daarom is het goed om ook hier voldoende aandacht aan te schenken. En dat is precies wat onze Sales manager Pieter vorige week in Brazilië deed. Hij bracht met onze lokale contacten een bezoek aan de haven van Rio de Janeiro om met eigen ogen te zien hoe men in deze wereldhaven te werk gaat en dus hoe straks onze uien daar veilig en op tijd bij de klanten aankomen.

Doen wat je belooft en dus je afspraken nakomen. Standaard de hoogste kwaliteit leveren, daar gaat het om. Dit betekent check, check en dubbel check. Niet alleen wat ons eigen werk betreft. Alle stappen tot aan de klant tellen mee. Hiermee garanderen we die kwaliteit. Bovendien is een persoonlijk bezoek simpelweg veel leuker dan altijd maar die email of de telefoon!